Ervaringen

Ik heb het hele uit-eik traject ervaren als heel bijzonder!
Een bijzondere reis vanuit het heden door mijn verleden via allerlei persoonlijkheidstypes, die ik aangenomen heb in mijn leven, naar mijn oorspronkelijke persoonlijkheidstype. Naast bijzonder vond ik het ook heel interessant om erachter te komen wat er via mijn onbewuste allemaal boven kwam en wat voor obstakels er waren. Dat heeft me verbaasd, inzichten gegeven, geholpen, sterker en zelfverzekerder gemaakt.
Ook heeft het traject me veel inzichten gegeven in mijn huidige leven, wat nog obstakels voor me zijn en om sterker in mijn schoenen te staan. Ik ben er nog niet, maar ben wel op de goede weg!
Daarnaast vond ik het heel fijn om met je te werken. Je rust, vertrouwen, eerlijkheid, deskundigheid, adviezen, coaching en geen tijdsdruk heb ik als erg positief ervaren! Bedankt daarvoor!
S.

Opkrabbelend uit een burn-out, carrière technisch op een open plek uitgekomen en zoekend naar meer diepgang in mijzelf kwam ik zonder duidelijke vraag bij Annemarie aan. Ik had er van te voren ook weinig voorstelling van gemaakt maar voelde vooral dat het goed was.

Haar wijze van coaching was helemaal nieuw voor me. Via het enneagram maakten we een start in de zoektocht naar wie ik van nature ben en hoe ik in mijn kracht sta. Heel kalm en toch in enkele afspraken begeleidde ze me naar de diepgang. Mijn intuïtie en zelfvertrouwen zijn beiden veel sterker geworden. Ik heb nieuwe inzichten over oude gedachten en overtuigingen. Een aantal zaken heb ik los kunnen laten. Ik leef meer en meer in mijn eigen tempo en met de dag, in het nu. Wanneer je zou weten hoe mijn leven er een jaar geleden uitzag, dan zou je zien hoe bizar veel dat verandert is.
Het voelt zo goed dat ik een vervolg traject in ga, over enkele maanden kan ik daar meer over vertellen maar voor nu heb ik meer bereikt dan ik gehoopt had!
M.

Ik heb het coachingstraject bij Annemarie als leuk en leerzaam ervaren.
Annemarie is een gezellige vrouw, waarbij je je snel op je gemak voelt. Fijn om samen terug te kijken op belangrijke momenten in je leven en welke impact dit heeft gehad. Door hier niet alleen rationeel naar te kijken, maar ook energetisch heeft dit voor mij veel opgeleverd. Ik heb veel meer energie. Ook voel ik mij zekerder, weet ik beter wat ik wil en kan ik makkelijker op mijn gevoel vertrouwen. 
K.

Ik voelde me al een tijd niet echt fit en merkte dat ik anders communiceerde dan dat ik dat vroeger deed. Toen ik ongeveer een jaar geleden in in contact kwam met Annemarie en haar coaching met het enneagram zijn we samen op zoek gegaan naar mijn basis persoonlijkheidstype. Dit bleek een ander persoonlijkheidstype te zijn dan mijn huidige. Bij Annemarie voel ik mij erg op mijn gemak. Door haar uitleg en rustige manier van coachen ben ik veel van mijn onbewuste overtuigingen gaan begrijpen. En merk ik dat ik weer terug ben in mijn eigen kracht en heb veel meer energie. Mijn hoofd is rustig en waar ik eerder twijfelde aan de keuzes die ik maakte heb ik er nu het volste vertrouwen in dat ik de juiste keuzes maak. Ik zou deze manier van coaching aan iedereen aanraden.
R.

Annemarie heeft mij uit ge-eikt, iets waar ik een beetje huiverig tegenover stond
omdat ik van huis uit veel slechts heb gehoord over alles dat niet in het conventionele denkbeeld past. Precies het tegenovergestelde werd mij duidelijk, niks zweverigs en gewoon normale taal en heldere uitleg. Annemarie liet me zien welke persoonlijkheden ik aanwendde in mijn leven om grote veranderingen te verwerken. Ook welke verdedigingsmechanismes ik gebruikte, harder werken of weglachen bijvoorbeeld. Ik kreeg inzicht in wat de oorzaak was hiervoor en wat ik daaraan kon doen. Dan kom je bij de basis en word je steeds rustiger en zekerder van jezelf. Minder uitvluchten, minder gedoe en meer rust.
Annemarie laat je gewoon jezelf zijn en dringt je nooit wat op. Ik vond het best spannend maar de beloning, meer rust in mijn hoofd en betere handvatten om met obstakels in de toekomst om te gaan, was het meer dan waard. Een dikke aanrader dus.
J.